Tuesday, September 27, 2011

Sepetang di office

Kejadian petang smlm ni. Lpas sharian pnat bekerja (huahuahua) aku brsnang lnang bjalan ke kreta..smpai je kat kreta start kete tetiba kete xmo start..start ag xbleh gak..start start start pn xbleh gak..ermm prkara yg aku xnk tjd gak akhrnyn..bateri kong..sblm ni da ad tnda2ny..tpaksa la mr hubby brgegas ke tmpt kjadian utk mmbantu mangsa.hukhuk..xlme lpas tu ptg tu gakla kakyong plak kne so aku n mr hubby brgegas plak ke tmpt mangsa itu.hahah..tp kete die mslah len.mslh pe ntah..rasenye smlm mmg hari kete rosak.hukhukhukkkk
Published with Blogger-droid v1.7.4

Friday, September 23, 2011

Tshirt bergambar tengkorak!!

Ni la die tshirt yg baru je dbeli tghari td..knonny nk cpt...tgk sket2 je trus amik..cam cntik je kaler die.nmpk pokok2 ngan dahan2 xde daun..warna cam klasik je.kombinasi kaler yg cntik..skali blik umh tnjuk kat mak trus mak tgur ade gmbar tngkorak ha...skali tgk je trus nmpk tp camne la aku leh xnmpk td weh..Elok plak brung tu bertenggek ats tulang...skit ati rse...









Note - suke ati je buruh tepi jln kata kita bodoi.argggghhhh




Published with Blogger-droid v1.7.4

Tuesday, September 20, 2011

Masih mood raya...

Arini 22 September iaitu 24 syawal..yes masih lagi bulan syawal so entry kali ini adalah entry hari raya...lame da x apdet kat cni.ahaks..first cter hr raya kat kratong..mmg best la..len suasana..sana sini org men mercun..best gtu...acctly raya thn ni kira cam raya prtama utk aku n mr hubby..thn lpas pny raya out..xleh diamik kra ats sbb2 yg xdpt dielakkan..camne raya thn lpas pn aku xtau la..yg pasti pnh dgn kesdihan, kesakitan, kebencian yg amat bla diigt...erm ngape la smua tu jd kt aku...sebak sgt..ishhhh terbabas plak...first aku igtkn okey je raya kat kratong sbb we all mmg slalu je blik kratong..skali ko tba msa nk blik mlm tu aku xdpt mnahan sebak bla salam ngan mak ayah aku..waaa sdih gla upeny bla xbraya bsama mak ayah..first time kan...pagi2 raya pn sama masih xdpt mnahan airmata ni bla call mak..ahaks..cam jauh jek..time slm ngan mr hubby plak lagi la..smp xterucap..pnyla bnyk dosa aku kan..dan mntak ampun je yg len pham2 la mlalui airmata.ahakssss..pas slm ngan mak ayah n adk bradik we all smua g ke kubur arwah adik..pastu raya cambese...eskny blik balok...hahaha..



baju kami same colour..heee


Dan...sempena syawal ni gak berat aku brtambah2..yela open house sana sini..hukhuk..mmg bln ni xleh nk control mkn..smua nk mkn..tp rsny bln2 bese pn xleh cntrol mkn gak..ermmm....cter psl open house ni yg pling best la kat balok tp xde pict..lorong umh mak..kra open lrg la.ahaks..best sgt.da lme xwat..igt2 la last wat time aku skolah ag..skang ni wat smua da beso2 n da kawen.sronok dpt bkmpul smla..yg dlu msih hngusan skang da ank dara comey lote gtu..tp yg xbest mr hubby xde skali plak...ermm tpaksa la aku mkn utk mr hubby skali..camnela brat xnaek..

Smalam2 plak opis house..meriah gak..skali ngan perasmian opis baru..tp last minit catering xdpt msk utk kami..emegensi kes..tpaksala 'pakcik' cr altenatip len..da mcm wat kndri kat umh sndri lak.smua kne prepare sndri..


mknan blom ready




bunga utkku.hukhuk


bunga lagi-gemuk ahhh

Itu je la pictny..sbuk nk mkn2 plak...yg len2 open house cambese la pegi mkn2 kenyang balik...haahahaha..aihhh camne la berat xnaek...ok pasni start diet..diet diet dieeeet







note : baru pas mkn burger..kenyang..alhamdulillah

Monday, September 5, 2011