Tuesday, November 8, 2011

Berhati-hatila kalo membeli bearbear!!

Kebiasaaannya org2 yg becinta suka sgt hadiahkn gf@bf teddybearkan...xkirala kecik ke besar ke yg penting teddybear..manja la kononnya kan...aku dlu pn slalu gak dpt msa cintan cintun dlu...
ala xsmestinya yg cintan cintun je dpt bearbear ni kan..kakak2 adik2 pn dpt gak kan...kawan2 pn dpt kan...saje je aku nk kaitkan bearbear ni ngan pasangan becinta...ahaks

ni nak gtau kat smua la..bkn bf@gf je....klo nk beli teddybear tu hati2 la sgt...klo bleh sblm beli tu belek2 dlu sebaik mungkin...ramas2 dlu cekik2 dlu ke...watla pape pn untk pastikan yg teddybear tu selamat...

kalo salesgirl tu mrh bla nmpk korg ramas2 bear2 tu smp tcabut bulu2ny korg hempuk je bear2 tu kat salesgirl tu...ckpla utk pastikan bearbear tu selamat untuk dibeli...pastu kene hempuk balik padan muka..hahaha...agak2 la ek

jgn igt teddybear tu lembut bulu2nya sedap2 dipeluk teddybear tu selamat...air yg tenang jgn disangka takdok boye...aku suh ati2 sgt sebabnya bearbear yang adik aku dpt sempena ari konvo die baru2 ni ade jarum dolll...amik kau sedap2 pelok tetiba rasa sakit tercocok jarum...bukan kecik2 punya jarum...siap mak aku bleh wat jahit kusyen.ahaksss

ni dia jarum yg tertinggal kat dlm teddybear



besor weiiii jarumnya

cuba bayangkan kalo budak2 duk peluk cium2 teddybear tu..xke cocok muka die ke mata die ke...kesiannyaaaaaa...kecuaian manusia kan...dlu penah dengar doktor bedah tetinggal jarum la kain la kat dalam perut lepas kuarkan baby trus jahit smula perut org tu...skali kau tertinggal plak jarum kat dlm...same kes kan...wlopn ni cuma teddybear...tp bleh memudaratkan kita gak...berhati hati la ye








p/s - selamat hari raya aidiladha ;-)

14 comments:

  1. mak aih..bosanya jarum..hehehe..kebetulan cf pun post pasal bear..hati2 gak..:)

    ReplyDelete
  2. uh bhaye nye..... bru ku taw... huhu.... tengs 4 da info.. nice one! =D

    ReplyDelete
  3. fad - mmg besar sgt...huhu
    h'zulproperty - sgt bhya..hati2 la

    ReplyDelete
  4. waduh. bahaya tuu. huhu. saya tak penah dapat bear2. kalau nak, beli sendiri. haha. kesian betol. pasni kena hati2 la. ^^

    ReplyDelete
  5. eein - yg penting ati2 kan..ngee

    ReplyDelete
  6. bahayenyer!..besar gedabak jarumnyer!..

    ReplyDelete
  7. sebaek teddy bear sy ok..menakutkan betul..btw, adik akak ok kan?

    ReplyDelete
  8. cik ara - mmg besar la..kami pn tkjut tgk

    hanna - nsib die okey n nasib baik die yg jmpa sbb ank sdare akak suka sgt peluk2 teddybear tu

    ReplyDelete
  9. mak aii..besarnya..
    nasib baik saya bukan peminat teddy bear..hehe

    ReplyDelete
  10. besar sungguh! nasib tak terjadi apa2 yang memudaratkan. btw, thanks for this information. :)

    ReplyDelete
  11. Cik ceria - 0h xmnat ek heheh..xpe share ye

    alya - welcome ;-)

    purplekyu - ati2 k

    ReplyDelete
  12. adeh..tkutnye gitu...

    btw, anda telah ditag d cni :p

    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/segmen-cik-tikah.html

    ReplyDelete
  13. mira - ok ant sy ke blog mira k

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.