Thursday, November 3, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!



Segmen lagik...kali ni segmen si purple violet dan aku tlah di tag oleh didi..
jom kta beramai join segmen ni senang je klik kat banner tu atau pn bleh klik sini jugak..selamat bersegmen k n selamat berblogwalking n selamat berkenal kenalan k...

29 comments:

  1. keadaan tak mengizinkan untuk update blog dan join segmen2..hehe... sedih lak..

    ReplyDelete
  2. follow sy juga sbb sy dah follow kamu

    http://paintmyworld-rahman.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  3. Biqa hatimin lenkali leh join ;-)

    orait rahman

    ReplyDelete
  4. hehehe jalan2 sini
    dari segmen sama :)
    done follow balik ..
    happy blogging

    ReplyDelete
  5. Thanks sudi singgah. Singgah sni pula :)

    ReplyDelete
  6. hye!!!! thanks ye coz sudi follow eiqa!!! eiqa follow sini!!!

    ReplyDelete
  7. ziarah dari segmen sama :]
    dan follow kembali :D

    ReplyDelete
  8. follow sini jugakk

    http://everything-tessa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html#

    ReplyDelete
  9. hye..didie datang..follow kamu jugak..=)

    ReplyDelete
  10. Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  11. hye..!! selamat berkenalan..
    saya dtng dri segmen yng sama..
    sya zuzu..awak pulak..??

    ReplyDelete
  12. salam kenal...dari segmen azfa...;d

    ReplyDelete
  13. lets folo my blog kengkawan sume... =D

    ReplyDelete
  14. ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

    ReplyDelete
  16. as salam, nice meet u dear...tengQ BW blok comot ummi...ummi dtg dr segmen yg sama tuk eratkan lagi ikatan persaudaraan dengan teman2 blogger...
    ummi dtg follow smbil tinggai jejak...

    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  17. tq kengkawan..akan terjah ke blog u all jugak ;-)

    ReplyDelete
  18. singgah sini dr segmen yg sama. :)

    ReplyDelete
  19. hye. selamat berkenalan. tq sebab follow. sya follow sini blik :)

    ReplyDelete
  20. hi,slm kenal2..jalan2 sini!.tq sudi jenguk blog kiter!..

    ReplyDelete
  21. Hai cikha... Asri sudah follow back nih..^^

    ReplyDelete
  22. hai salam p'kenalan . dri segmen yg sme

    ReplyDelete
  23. thnaks sudi singgah n folo :)
    salam perkenalan :D

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.